روغن گیری غذاهای سرخ شده قبل از سرو
صرفه جویی در مصرف روغن
ابعاد صفحه : 30 در 30 سانتیمتر
شامل : تخته آشپزی ، قیچی آشپزخانه ، کارد آشپزخانه ، پوست کن
ابعاد تخته آشپزی : طول 24 عرض 14.5 ضخامت 0.5 سانتیمتر
ابعاد قیچی : طول 21 عرض 7.5 ضخامت 1 سانتیمتر
ابعاد کارد : طول 21 عرض 3 ضخامت 1 سانتیمتر
ابعاد پوست کن : طول 14 عرض 7.5 ضخامت 1.5 سانتیمتر
نوع : هسته گیر مخزن دار آلبالو و گیلاس
افزایش میزان حفظ بهداشت
افزایش سرعت در جداکردن هسته
کاهش زمان مورد نیاز برای جدا سازی هسته از میوه
برای تهیه مربا و آلبالو پلو و حتی برای سرو میوه میهمان و…
در صورتیکه با مکث و آرام عمل هسته گیری را انجام دهید، ممکن است نتیجه مطلوب حاصل نشود.
سایر مشخصات
قابلیت
جلوگیری از پریدن روغن به اطراف
جلوگیری از سر رفتن شیر و مایعات
جهت موارد قنادی و شیرینی پزی
استفاده به عنوان ابکش و صافی